CONTACT NON STOP 0765-059-580

Informații plată

Cum plătiți ?

 

Puteti alege sa platiti la livrare, prin ordin de plata, in rate sau direct cu cardul online.

In functie de modalitatea preferata, veti primi instructiuni suplimentare, daca e cazul.

 

Puteti efectua plata online cu cardul, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2 ).

 

Magazin Servicii Funerare vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.mobilpay.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

 

Rate fara dobanda !

  • Bonus Card beneficiezi de 6 rate fara dobandă, emis de catre Garanti Bank.
  • Card Avantaj beneficiezi de 6 rate fara dobandă, emis de catre Credit Europe Bank.
  • Master Card Forte beneficiezi de 6 rate fara dobandăemis de catre Banca Trasilvania.
  • Cardul bun de Plata beneficiezi de 6 rate fara dobandă, emis de catre BCR.
  • Cardul Apha Card beneficiezi de 6 rate fara dobandă, emis de catre Banca Alpha Bank.

Puteti cumpara produsele noastre on-line cu cardul urmand 6 pasi:

1. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati butonul "Adauga in cos";

2. Introduceti datele dvs. personale. Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Magazin Servicii Funerare, nici de catre Mobilpay. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea.

Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului.

Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".

3.Introduceti datele despre credit/debit card: Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Mobilpay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

4. Trimiterea comenzii: Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul  :  Confirmare comandă

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Ridicarea de la sediu a comenzilor achitate cu card: La ridicarea de la sediu a comenzilor achitate cu cardul este necesar sa prezentati un act de identitate valid (factura pe persoana fizica) sau o imputernicire (factura pe persoana juridica). Ne rezervam dreptul de a contacta telefonic titularul contului atasat comenzii inainte de a autoriza livrarea.

Salvarea datelor: dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior. In contul deschis cu ocazia unei comenzi, puteti vedea statusul acesteia in timp real si multe altele.

 

Transfer bancar

In cazul in care nu aveti cont bancar, puteti efectua depunere in contul Casa Funerara Eva SRL.

Livrarea produselor se efectueaza dupa intrarea in contul Casa Funerara Eva Srl a sumei aferente.

Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii dumneavoastra, trebuie ca pe ordinul de plata sa fie mentionat numarul facturii proforma.

Plata prin transfer bancar efectuata in numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscala trebuie facuta doar din contul respectivei Persoane Juridice.

 

Depunere in cont

Plata se face in baza facturii proforma emise de catre Casa Funerara Eva SRL , dupa confirmarea disponibilitatii produselor. Plata se face prin depunere in contul Casa Funerara Eva Srl prezent pe factura proforma direct la sediul unei banci comerciale.

Factura proforma este valabila 5  zile de la emitere, iar livrarea produselor se efectueaza dupa intrarea in contul Casa Funerara Eva SRL a sumei aferente.

Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii dumneavoastra, trebuie ca pe dispozitia de plata sa fie mentionat numarul facturii proforma.
 

Numerar la sediu

Daca doriti ridicarea comenzii de la sediul nostru aveti posibilitatea sa o achitati si numerar.

Pentru persoanele juridice, limita maxima de plată numerar este 5.000 RON pe zi.