CONTACT NON STOP 0765-059-580

POMPE FUNEBRE BUCUREȘTI

Pompe Funebre și servicii pentru persoane decedate din București, Sectoarele 1,2,3,4,5,6 și jud. Ilfov

Informații utile și întrebări frecvente

Firmele de pompe funebre din București asigură și transportul

Treci prin momente mai grele în această perioadă, legate de înmormântarea unei persoane dragi și trebuie să te ocupi de toate detaliile legate de acest eveniment? Ai rezolvat ce este mai important, dar nu ai găsit o firmă de pompe funebre din București, disponibilă care să îți ofere și serviciile legate de transport?

POMPE FUNEBRE BUCURESTI


Poți apela la ajutorul unei alte firme decât cea cu care ai colaborat pentru celelalte servicii, care să îți ofere șofer pentru pompe funebre în București. Acesta îți poate asigura transportul sicriului spre capelă sau cimitir, dar și transportul persoanelor care urmează să vină la înmormântare.Aceeași firmă de pompe funebre, care se ocupă cu transportul în București, îți poate asigura și serviciul de manipulare a sicriului cu ajutorul mai multor persoane, de acasă până la masina mortuară sau de la capelă spre cimitir.Pompe Funebre București - Servicii complete

Treci printr-o perioadă grea în familie, te confrunti cu un deces al unei persoane apropiate și nu știi cum trebuie procedat și la cine să apelezi să rezolvi, în cel mai scurt timp, toate demersurile premergatoare unei înmormântari. O firmă de pompe funebre din București te poate ajuta cu toate cele necesare pregătirii unei înmormântări iar tu să poți să te ocupi de alte probleme, la fel de importante în astfel de situații. Dacă ajutorul de înmormântare nu ajunge pentru plata tuturor serviciilor necesare pentru înmormântare, nu intra în panică, exista solutii. În situația în care nu ești pregatit financiar, o firmă de pompe funebre din București îți poate oferi posibilitatea plății în rate a serviciilor oferite. Astfel, vei putea trece mai ușor peste momentul greu, prin care trecem cu toții.

Pompe Funebre Sector 1, București - Treci mai ușor peste moment cu ajutorul nostru

Un moment mai dificil din viața oricarui om și anume, pierderea unei persoane dragi, poate fi unul peste care se trece mai greu, atât moral cât și financiar. Poți trece mai ușor peste acest moment trist, dacă apelezi la o firmă de pompe funebre din sectorul 1 București, acolo unde va avea loc înmormântarea persoanei dragi. O firmă de pompe funebre București sector 1 se va ocupa de toate demersurile necesare, pentru ca înmormântarea să decurga așa cum trebuie și să fie făcute toate randuielile: de la servicii premergatoare înmormântării până la produse necesare organizarii acestui trist eveniment. Astfel, o firmă de pompe funebre sector 1 București, îți poate oferi toate serviciile necesare, dar și posibilitatea plății în rate a acestora.

Pompe Funebre pentru Sector 2 București

Tocmai ti-ai pierdut o persoana dragă și ești încercat de cele mai grele sentimente? Nu cunosti toate demersurile care trebuie făcute pentru pregatirea înmormântării persoanei dragi, cât mai crestineste? Dacă locuiești în sectorul 2 al capitalei, o firmă de pompe funebre din sectorul 2 București te poate ajuta cu toate pregătirile care se impun făcute în astfel de momente mai triste, prin care treci.

O firmă de pompe funebre din București sectorul 2 poate să se ocupe cu:
 • Procurarea sicriului, în funcție de dorintele solicitantului
 • Realizarea crucii, înainte de înmormântare sau imediat după înmormântare
 • Procurarea de produse necesare precum: prosoape, batiste, coroane, aranjamente florale, lumânări, colivă și colaci
 • Poate trimite chiar la locul decesului un medic constatator și oferi servicii de îmbălsămare
 • Mașini funerare pentru transportul persoanei decedate și nu numai.


Pompe Funebre pentru Sector 3 București - Momentele grele trec ușor cu ajutorul nostru

Ești încercat de viață cu un moment mai dificil și în plus trebuie să te ocupi de toate demersurile necesare înmormântării unei persoane dragi, să gasești de urgent și un loc de veci în sectorul 3 din capitală? O firmă de pompe funebre din sectorul 3 București te poate ajuta cu toate demersurile necesare în astfel de situații. Te poate ajuta chiar și cu găsirea unui loc de veci.

O firmă de pompe funebre din București sectorul 3 îți asigură servicii non stop, cât mai complete, dar și produse necesare, înainte și după momentul înmormântării. În plus, o firmă de pompe funebre din sectorul 3 București te ajuta să treci mai ușor și peste partea financiară. Îți oferă posibilitatea plății în rate a tuturor serviciilor, cu talonul de pensie sau direct cu buletinul.

Pompe Funebre Sectorul 4 București - Servicii oferite complete și plata în rate

Treci prin momente mai grele în această perioadă și nu știi care sunt demersurile ce trebuie făcute înainte și după momentul înmormântării unei persoane dragi? Apelează la serviciile unei firme de pompe funebre din sectorul 4 din București, acolo unde se va face înmormântarea și poți scăpa de un stres în plus.

O firmă de pompe funebre din București, sector 4, îți poate oferi urmatoarele servicii:
 • îți poate trimite un medic constatator la locul decesului și îți oferă și posibilitatea îmbălsămarii chiar în acel loc
 • îți asigură sicrie, realizarea de cruci
 • îți procura batiste, prosoape, turte, lumânări sau alte obiecte necesare
 • fac aranjamentele florale și coroanele, colivă și colacii
 • îți poate oferi și transportul de la morgă către capelă și apoi către cimitir


Pompe Funebre Sectorul 5 București - asistenta specializata în cazul persoanelor decedate

Ai un deces în familie și nu ai habar despre ce și cum trebuie făcut pentru ca persoana dragă să fie condusa pe ultimul drum cât mai crestineste posibil? Contacteaza o firmă serioasa de pompe funebre din sectorul 5 București, acolo unde îți dorești să faci înmormântarea, pentru a beneficia de cele mai bune servicii.

O astfel de firmă de pompe funebre din București sectorul 5 îți poate fi alături într-un astfel de moment trist din viața ta și va pune la punct toate detaliile pe care le poți gestiona cu greu în astfel de situații.
Îți sta la dispozitie non stop cu servicii complete în cel mai scurt timp și îți poate oferi chiar și alternative la plata acestora prin diferite variante de plată, în rate ori cu talonul de pensie.


Pompe Funebre Sectorul 6 București - servicii complete

Nu suporti înmormântările și treci mai greu peste astfel de momente, însă nu ai incotro și trebuie să faci față unei astfel de situații? în plus, trebuie să pui la punct toate detaliile necesare înmormântării persoanei dragi în cel mai scurt timp? O firmă de pompe funebre din sectorul 6 București, unde dorești să se faca înmormântarea, se va ocupa de toate detaliile necesare în astfel de momente mai dificile, în cel mai scurt timp. Îți poate oferii de la servicii de transport, achizitionarea de sicrie sau cruci, aranjamente florale, jerbe și coroane, până la produse necesare pomenii de după înmormântare.

O astfel de firmă de pompe funebre din București sectorul 6 este la dispozitia clientului non stop cu cele mai complete servicii, la prețuri avantajoase.

Pompe Funebre - care sunt Serviciile oferite ?

Ai un deces în familie, dar nu te poți ocupa, din lipsa de timp sau din alte motive, să faci toate demersurile pentru înmormântare și mai ales, nu știi ce trebuie făcut sau cum să procedezi? Dacă ai nevoie de serviciile unei firme de pompe funebre poți da o căutare rapidă pe internet sau în cartier, care să se ocupe de toate aceste demersuri.

O firmă de pompe funebre poate oferi urmatoarele servicii:
 • servicii de îmbălsămare
 • asigură un medic constatator deces
 • servicii legate de transportul sicriului sau transportul persoanelor care urmează să participe la înmormântare
 • se ocupă de toate actele necesare: certificat constatator de deces, de îmbălsămare
 • se ocupă cu alegerea și aducerea sicriului
 • oferă servicii de aranjamente florale, coroane
 • asigură toate produsele necesare pentru pomană: lumânări, colivă, colaci și pachete cu mancare.


O firmă de pompe funebre te sprijină la greu

Momentele mai grele sunt mai greu de depasit dacă nu ai pe cineva care să te sprijine și să-ți fie alături, mai ales cand este vorba despre decesul unei persoane dragi. Dacă nu știi la cine să apelezi în astfel de situații, o firmă de pompe funebre te poate consilia și ajuta cu tot ceea ce trebuie. Contra unei sume de bani, va face toate demersurile necesare înmormântării persoanei decedate.
O firmă de pompe funebre se va ocupă de tot, de la scoaterea certificatului constatator de deces, de îmbălsămare, adeverință de înhumare, pașaport mortuar, alegerea unui sicriu potrivit, proces verbal de sigilare sicriu, aranjamente florale, jerbe de flori, colivă și până la pachetele pentru pomana de după înmormântare, indiferent ca sunt de post sau de dulce. În plus, o firmă de pompe funebre va asigură transportul sicriului la domiciliu sau la capelă și al persoanelor participante la înmormântare pe tot teritoriul Romaniei. Cu ajutorul unei firme de pompe funebre din București vei putea să treci mai ușor peste astfel de momente triste și coplesitoare.


Magazinul de pompe funebre te scapă de alergătură

Ești pe ultima suta de metri cu pregătirile pentru înmormântare și trebuie să termini tot ce mai este de făcut în cel mai scurt timp, dar ai intrat în criza de timp? Mai ai cumparaturi de făcut și nu poți alerga prin tot orasul să cauți cele necesare? Mergi la cel mai apropiat magazin de pompe funebre și gasești acolo tot ceea ce îți mai trebuie.
Într-un magazin de pompe funebre poți găsi de la: sicrie, coroane sau jerbe de flori, alte aranjamente pentru sicriu, batiste, prosoape, lumânări, cruci din lemn sau din alte materiale mai rezistente sau alte produse pentru înmormântare. În plus, oferă și servicii legate de transport, îmbălsămare sau certificat de deces, oferind astfel servicii funerare complete, unele chiar în regim non stop.


Pompe Funebre București - Servicii la prețuri ieftine

Treci printr-o perioadă financiară mai grea și în plus, trebuie să faci față și cheltuielilor aferente înmormântării unei persoane dragi? Căuta firme de pompe funebre ieftine din București, care îți pot oferi servicii funerare de calitate la prețuri bune. Prezența într-un număr din ce în ce mai mare a acestor tipuri de firme face ca serviciile și prețurile oferite să fie din ce în ce mai bune pentru toata gama de servicii .Firmele de pompe funebre din București ieftine, îți pot asigura servicii complete pentru întreaga înmormântare. La un preț bun pot fi incluse servicii cu transportul, asigurarea sicriului și transportul acestuia sau produse specifice unei înmormântări: batiste, lumânări, prosoape, colivă și colaci, aranjamente florale ori cruci.

Conducerea pe ultimul drum al unei persoane dragi poate costa minim 1000 de lei, în funcție de serviciile oferite.

Firmele de pompe funebre din București oferă servicii non stop la prețuri avantajoase

Ai un deces acasă sau la spital și ai nevoie de ajutorul unei firme de pompe funebre din București în regim non stop, cât mai repede? Îți dorești însă, să-ți ofere garanția serviciilor de calitate și la prețuri cât mai bune? În funcție de preferințe și de preț poți găsi mai multe firme de pompe funebre în București, care oferă servicii complete în regim non stop.
Oferă consultanță pentru serviciile pe care urmează să le faca, articole și pachete funerare non stop la prețuri avantajoase. Asigură: sicrie, servicii de îmbălsămare, aranjamentele florale, colivă și produse necesare pomenii și se ocupă de toate detaliile, de care un apropiat al decedatului le poate gestiona mai greu, în asemenea situații.
Plata se poate face în funcție de posibilitati. Cash, cu talonul de pensii sau în rate fixe fără dobândă.


Firmele de pompe funebre din București - oferte avantajoase și plata în rate

Te confrunti cu un deces în familie și cauți cele mai bune oferte la serviciile oferite de firmele de pompe funebre din București. Poți căuta mai ușor pe internet o firmă care are și prețurile afisate la serviciile pe care le oferă sau căuta oferte ale unor firme de pompe funebre din București, din cartierul tău.

În funcție de serviciile dorite, o firmă de pompe funebre îți poate face oferta pe loc la diferite pachete legate de transport sau produse specifice pentru înmormântare.

La un preț bun pot fi incluse servicii cu transportul, asigurarea sicriului și transportul lui sau diferite produse specifice precum: batiste, lumânări, prosoape, colivă și colaci, aranjamente florale ori cruci.

Vizualizează și...

MONUMENT CC+SUD2

MONUMENT CC+SUD2

Monument funerar din granit negru, format din doua bucati, baza 80x60x8 cm ,cruce 85x58x6 cm, postament 90x13x8cm si doua vaze, optional gravare, fotogravare, transport si montaj. acceptam plata in max. 10 rate fixe fara dobanda...

2.790,00lei

CRUCE MARMURA 075

CRUCE MARMURA 075

Cruce alb-gri din marmura model 075, model palme rugaciune, diverse grosimi si dimensiuni. Optiona, vaze , felinare, fotoceramica, inscriptionare sau montaj. Plata in 10 rate fara dobanda. Certificat garantie    ...

935,00lei

CRUCE MARMURA 106

CRUCE MARMURA 106

    Cruce din marmura diverse nuante, dimensiuni si grosimi diferite, executam scris, fotoceramica si montaj contra cost. Certificat garantie ...

945,00lei

MONUMENT CC+SUD1

MONUMENT CC+SUD1

Monument funerar din granit negru, format din doua bucati, 80x60x8 cm , 85x50x6 cm, baza 90x13x8cm si doua vaze, optional gravare, fotogravare, transport si montaj. acceptam plata in max. 10 rate fixe fara dobanda...

2.720,00lei

MONUMENT SUD + ODX4

MONUMENT SUD + ODX4

Monument funerar din granit negru si gri inchis,  mijloc 60x70x10 cm ,cruce ORTODOXA 130x50x8 cm, postament 100x13x8cm si doua vaze, optional gravare, fotogravare, transport si montaj. Acceptam plata in max. 10 rate fixe fara dobanda.Transport gratuit in Bucuresti...

3.290,00lei

MONUMENT SUD+22L

MONUMENT SUD+22L

Monument din granit model SUD+22L, culoare negru, dimensiuni 80x60x6cm, 60x70x10cm, baza 100x13x8cm + 2 vaze, acceptam plata in 10 rate fgara dobanda...

4.090,00lei

CRUCE MARMURA 120

CRUCE MARMURA 120

Cruce din marmura alb-gri, model 120, variate dimensiuni si grosimi, plata in 10 rate fara dobanda. Fotoceramica si montaj la cerere. Certificat garantie    ...

1.120,00lei

COROANA GERBERA 18

COROANA GERBERA 18

Coroana funerara din gerbera , flori 100 % naturale, culoare galben cu alb, suport natural din brad, 60 si 80 de fire. Transportul gratuit in Bucuresti. Plata si in rate cu cardul.  ...

485,00lei

CRUCE MARMURA 119

CRUCE MARMURA 119

Cruce din marmura model 119, diverse dimensiuni, efectuam la cerere montaj. Inscriptionare si fotoceramica la cerere.  Plata in 10 rate. Certificat garantie    ...

965,00lei

CRUCE MARMURA 105

CRUCE MARMURA 105

Cruce din marmura tip inger rugandu-se, culoare alba-gri, model 105, montaj, fotoceramica si inscriptionare la cerere.Plata in 10 rate fara dobanda. Certificat garantie    ...

1.995,00lei

MONUMENT PIRAMIDA A

MONUMENT PIRAMIDA A

Monument funerar din granit model piramida gri inchis, format din 5 piese, 1. 61x95x10 cm, 2. 27x22x13 cm, 3. 60x25x87 cm, 4. 70x35x25 cm, 5. 80x45x25 cm, optional scris, fotogravare, transport si montaj. Plata in max. 10 rate fara dobanda.    ...

9.400,00lei

MONUMENT SUD+14

MONUMENT SUD+14

Monument funerar din granit negru si gri inchis, format din doua bucati, baza 60x70x10 cm ,cruce 80x60x6 cm, postament 100x13x8cm si doua vaze, optional gravare, fotogravare, transport si montaj. acceptam plata in max. 10 rate fixe fara dobanda...

3.290,00lei

MONUMENT PIRAMIDA B

MONUMENT PIRAMIDA B

Monument funerar din granit gri inchis model Piramida B , compust din 5 piese, 1. 52x95x10 cm, 2. 27x22x13 cm, 3. 60x25x87 cm, 4. 70x35x25 cm, 5. 80x45x25 cm, optional scris, fotogravare, transport si montaj. Plata in max. 10 rate fara dobanda.    ...

9.200,00lei

COROANA CRIZANTEME 20

COROANA CRIZANTEME 20

Coroana din flori 100% naturale, crizanteme albe si galbene, asezate pe pat din brad natural, marime min. 100 cm. Transport gratuit in Bucuresti. Acceptam plata online si in rate. Exemple mesaje coroana click pe buton    ...

270,00lei

COROANA CRIZANTEME SI TRANDAFIRI 18

COROANA CRIZANTEME SI TRANDAFIRI 18

 Coroana din flori 100% naturale, crizanteme albe min. 60 si trandafiri rosii 14 , model elegant , asezate pe un pat de brad natural. Transportul este gratuit in Bucuresti. Acceptam plata cu cardul.    ...

480,00lei

CRUCE MARMURA 118

CRUCE MARMURA 118

Cruce din marmura alb-gri, model 118, unicat, pe comanda sau in stoc, dimensiuni variate, inscriptionare si montaj optional. Acceptam plata in 10 rate fara dobanda. Certificat garantie        ...

2.290,00lei

Vizualizează și...

CRUCE MARMURA 075

CRUCE MARMURA 075

Cruce alb-gri din marmura model 075, model palme rugaciune, diverse grosimi si dimensiuni. Optiona, vaze , felinare, fotoceramica, inscriptionare sau montaj. Plata in 10 rate fara dobanda. Certificat garantie    ...

935,00lei

MONUMENT CC+SUD2

MONUMENT CC+SUD2

Monument funerar din granit negru, format din doua bucati, baza 80x60x8 cm ,cruce 85x58x6 cm, postament 90x13x8cm si doua vaze, optional gravare, fotogravare, transport si montaj. acceptam plata in max. 10 rate fixe fara dobanda...

2.790,00lei

MONUMENT PIRAMIDA A

MONUMENT PIRAMIDA A

Monument funerar din granit model piramida gri inchis, format din 5 piese, 1. 61x95x10 cm, 2. 27x22x13 cm, 3. 60x25x87 cm, 4. 70x35x25 cm, 5. 80x45x25 cm, optional scris, fotogravare, transport si montaj. Plata in max. 10 rate fara dobanda.    ...

9.400,00lei

CRUCE MARMURA 120

CRUCE MARMURA 120

Cruce din marmura alb-gri, model 120, variate dimensiuni si grosimi, plata in 10 rate fara dobanda. Fotoceramica si montaj la cerere. Certificat garantie    ...

1.120,00lei

COROANA GERBERA 18

COROANA GERBERA 18

Coroana funerara din gerbera , flori 100 % naturale, culoare galben cu alb, suport natural din brad, 60 si 80 de fire. Transportul gratuit in Bucuresti. Plata si in rate cu cardul.  ...

485,00lei

MONUMENT SUD+14

MONUMENT SUD+14

Monument funerar din granit negru si gri inchis, format din doua bucati, baza 60x70x10 cm ,cruce 80x60x6 cm, postament 100x13x8cm si doua vaze, optional gravare, fotogravare, transport si montaj. acceptam plata in max. 10 rate fixe fara dobanda...

3.290,00lei

CRUCE MARMURA 106

CRUCE MARMURA 106

    Cruce din marmura diverse nuante, dimensiuni si grosimi diferite, executam scris, fotoceramica si montaj contra cost. Certificat garantie ...

945,00lei

COROANA CRIZANTEME SI TRANDAFIRI 18

COROANA CRIZANTEME SI TRANDAFIRI 18

 Coroana din flori 100% naturale, crizanteme albe min. 60 si trandafiri rosii 14 , model elegant , asezate pe un pat de brad natural. Transportul este gratuit in Bucuresti. Acceptam plata cu cardul.    ...

480,00lei

CRUCE MARMURA 119

CRUCE MARMURA 119

Cruce din marmura model 119, diverse dimensiuni, efectuam la cerere montaj. Inscriptionare si fotoceramica la cerere.  Plata in 10 rate. Certificat garantie    ...

965,00lei

MONUMENT PIRAMIDA B

MONUMENT PIRAMIDA B

Monument funerar din granit gri inchis model Piramida B , compust din 5 piese, 1. 52x95x10 cm, 2. 27x22x13 cm, 3. 60x25x87 cm, 4. 70x35x25 cm, 5. 80x45x25 cm, optional scris, fotogravare, transport si montaj. Plata in max. 10 rate fara dobanda.    ...

9.200,00lei

CRUCE MARMURA 118

CRUCE MARMURA 118

Cruce din marmura alb-gri, model 118, unicat, pe comanda sau in stoc, dimensiuni variate, inscriptionare si montaj optional. Acceptam plata in 10 rate fara dobanda. Certificat garantie        ...

2.290,00lei

MONUMENT SUD+22L

MONUMENT SUD+22L

Monument din granit model SUD+22L, culoare negru, dimensiuni 80x60x6cm, 60x70x10cm, baza 100x13x8cm + 2 vaze, acceptam plata in 10 rate fgara dobanda...

4.090,00lei

MONUMENT CC+SUD1

MONUMENT CC+SUD1

Monument funerar din granit negru, format din doua bucati, 80x60x8 cm , 85x50x6 cm, baza 90x13x8cm si doua vaze, optional gravare, fotogravare, transport si montaj. acceptam plata in max. 10 rate fixe fara dobanda...

2.720,00lei

CRUCE MARMURA 105

CRUCE MARMURA 105

Cruce din marmura tip inger rugandu-se, culoare alba-gri, model 105, montaj, fotoceramica si inscriptionare la cerere.Plata in 10 rate fara dobanda. Certificat garantie    ...

1.995,00lei

MONUMENT SUD + ODX4

MONUMENT SUD + ODX4

Monument funerar din granit negru si gri inchis,  mijloc 60x70x10 cm ,cruce ORTODOXA 130x50x8 cm, postament 100x13x8cm si doua vaze, optional gravare, fotogravare, transport si montaj. Acceptam plata in max. 10 rate fixe fara dobanda.Transport gratuit in Bucuresti...

3.290,00lei

COROANA CRIZANTEME 20

COROANA CRIZANTEME 20

Coroana din flori 100% naturale, crizanteme albe si galbene, asezate pe pat din brad natural, marime min. 100 cm. Transport gratuit in Bucuresti. Acceptam plata online si in rate. Exemple mesaje coroana click pe buton    ...

270,00lei