CONTACT NON STOP 0765-059-580

Repatrieri decedati />

25.05.2017

Daca treceti prin momente mai putin placute, mai exact o ruda apropiata de-a dumnevoastra a decedat in strainatate si doriti repatrierea trupului neinsufletit cat mai rapid posibil, Casa Funerara Eva va sta la dispozitie cu servicii de repatriere decedati, transport decedati, precum si multe altele, toate la un pret accesibil.

Este Casa Funerara Eva o alegere buna pentru repatriere decedati?

Casa Funerara Eva este o companie infiintata in anul 2012, avand ca principal scop sprijinul familiilor indoliate prin oferirea de servicii sau produse, la preturi rezonabile. Echipa noastra de specialisti in domeniu, precum si mijloacele de transport acreditate va stau la dispozitie permanent. Sediul firmei este in Bucuresti, in sectorul 4. De serviciile firmei Casa Funerara Eva beneficiaza persoanele fizice sau juridice din judetul Ilfov, inclusiv municipiul Bucuresti. Oferim servicii complete funerare, printre altele repatriere decedati. Oferta noastra include printre altele, o varietate de modele de sicrie realizate din: stejar, fag, brad, molid, mahon; respectiv accesorii funerare precum: lenjerie pentru sicriu, felinare funerare, coroane funerare, cruci din lemn sau granit. Ofera completa si informatii suplimentare puteti gasi accesand pagina noastra www.evafunerare.ro.

Ce implica mai exact, acest proces de repatrieri decedati?

Termenul de repatriere decedati, inseamna prin definitie, transportul persoanelor decedate pe teritoriul unei tari straine, inapoi in tara natala. Casa Funerara Eva ofera servicii de transport a persoanelor straine decedate in Romania, cat si repatrieri decedati in afara Romaniei. Acest proces de repatrieri decedati se poate realiza doar cu ajutorul unor autovehicule omologate, sau cu transport aerian, prin preluarea trupului neinsufletit de la aeroport si transportat mai departe la adresa mentionata de companie sau familia persoanei decedate. Pentru a realiza repatrieri decedati, trebuie prezentate urmatoarele acte: pasaportul persoanei decedate, certificatul de deces, certificatul de imbalsamare eliberat de spital, certificatul de deces eliberat de medicul de familie sau spital, respective autorizatia de transport international. Procesul de repatrieri decedati se realizeaza respectand conditiile mentionate in legea din tara unde a avut loc decesul si conform regulilor internationale in vigoare.

Casa Funerara Eva – servicii profesionale de repatriere decedati potrivite nevoilor dumneavoastra

Daca accesati pagina noastra evafunerare.ro, veti putea gasi detalii despre toate serviciile oferite, inclusiv repatrieri decedati, precum si produsele comercializate. Plata serviciilor oferite de Casa Funerara EVA se poate realiza prin: ordin de plata, online cu cardul, in rate sau numerar la sediul nostru. Pentru persoanele juridice, limita maxima de plata in numerar este de 5000 RON pe zi. Informatiile complete despre metodele de plata, le gasiti urmand accesand pagina firmei, la sectiunea “Cum Platesc”. Pentru comenzi mai mari de 150 RON, oferim transportul gratuit in Bucuresti. Daca nu sunteti multumiti de calitatea unui produs, aveti posibilitatea de a-l returna in ambalajul original sau inlocuitorul acestuia. Pentru aceasta, pe site-ul evafunerare.ro, la sectiunea “Returnari”, veti gasi un formular de completat, iar echipa noastra va raspunde solicitarii dumneavoastra prin e-mail in maxim 3 zile lucratoare. Daca doriti informatii suplimentare legate de repatriere decedatiservicii funerare bucuresti si multe altele, ne puteti contacta telefonic, atat pe fix cat si mobil, pe mail, sau direct la sediul firmei noastre, din sectorul 4, Bucuresti.