CONTACT NON STOP 0765-059-580

Servicii funerare complete in 6 rate fara dobanda ! />

25.05.2017

In perioada de criză şi înmormântările au devenit un lux. CASA FUNERARA EVA SRL  vine în sprijinul clienţilor  oferindu-le posibilitatea de a achita servicii in maxim 6 rate fixe fara dobanda. Societatea nostra are program non-stop iar produsele se pot achizitiona si online pe site.

Cei care nu doresc sa se deplaseze la sediul nostru au posibilitatea sa achizitineze produsele si serviciile direc din fata calculatorului „Program non-stop". Avem datele de contact afişate la magazin dar şi un site pe Internet. Dacă decesul se întâmplă sa aiba loc noaptea,  nu trebuie sa veniti la sediul nostru ( Calea Serban Voda 270, sector 4, Bucuresti )

Casa Funerara Eva detine o gama diversificata de sicrie ( sicrie de brad, molid, stejar, mahon, fag ) si accesorii necesare evenimentelor funerare ( manere sicriu, lenjerie sicriu, perna sicriu, crucifixe, batiste, lumanari, doliu usa, candele, felinare, fotoceramica, cruci lemn/marmura/granit ), servicii funerare oferite  „constatarea si imbalsamare, toaletarea defunctului, asezarea în coşciug, pachetele pentru cimitir, obtinerea actelor in vederea inhumarii, transport funerar,  coroane, manipulare sicriu.

 In sectorul privat de servicii funerare bucuresti ne recomanda , seriozitatea, discretia si preturile mici.

Plateste in 6 rate fixe cu : Bonus Card de la Garanti Bank, Card Avantaj de la Credit Europe Bank si Mastercard Forte de la Banca Transilvania, Brd Finance, ING si BCR.