CONTACT NON STOP 0765-059-580

Termeni și condiții

Bine ați venit la Eva Funerare!  Vă rugăm să citiți următorii termeni și condiții de utilizare care guvernează utilizarea site-ului de către dumneavoastră. ("Acordul"). Utilizarea site-ului reprezintă acceptarea acestui accord respectiv a acestor termeni si conditii. Pentru folosirea în cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Site-ul www.evafunerare.ro, este proprietatea SC  Casa Funerara  Eva SRL, cu sediul in Bucuresti, Calea Serban Voda 270, sector 4, este înregistrata la Registrul Comerțului cu nr. Reg. com.: J40/14475/2012 CIF: 30994343, și va fi numită in continuare EVA Funerare.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica acest acord precum și informațiile apărute pe acest site oricând, fără o notificare prealabilă, acest lucru fiind valabil și în cazul întreruperii activitații.

Din acest motiv, vă încurajăm să revizuiți acest acord de fiecare dată când utilizați site-ul. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu folosiți site-ul. 

 

Înregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru

Prin înregistrarea ca membru veți fi solicitat sa vă alegeți un nume de utilizator (adresa de email) si o parolă. Sunteți responsabil(ă) de păstrarea in siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site, iar orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator este integral in responsabilitatea dumneavoastră.

Sunteți de acord să ne inștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastra de utilizator. Sunteți pe deplin in cunoștintă de cauză că orice informație, date, text, fotografii, grafică, etc., continuțe in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine.

În cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm și/sau confirmăm sub nici o formă tipul de informatie pe care o veți gasi pe acestea. Rămâne la aprecierea dvs. dacă vizitați sau nu aceste site-uri și luați sau nu în considerare informația gasită acolo. În aceste condiții nu putem sub nici o formă, direct sau indirect, fi făcuți responsabili pentru conținutul site-ului incluzând, dar nelimitandu-se la, informații trunchiate, incomplete sau greșite sau pentru orice consecințe ale utilizării acestora.

Eva Funerare este un magazin online de desfacere “en-detail” (comertul cu amanuntul). Produsele comercializate in acest magazin sunt destinate consumului, iar revânzarea acestora este strict interzisă (conform Codului Fiscal).

 

Tranzacțiile pe site

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă plasată pe site. Putem limita sau anula cantitățile comandate. Aceste restricții pot include comenzi plasate de același client, cu același card de credit/debit, și/sau comenzi care folosesc aceeași adresă pentru facturare și/sau aceeași adresa de livrare. În cazul în care vom modifica sau anula o comandă, vom încerca să vă notificăm contactându-vă pe adresa de e-mail și/sau la numărul de telefon oferit în momentul când a fost efectuată comanda.

 

Refuzarea unei comenzi poate interveni și dacă:

-          nu avem pe stoc produsul comandat

-          plata dumneavoastră nu a fost finalizată in cazul plății cu cardul sau transfer bancar

-          a fost o eroare legată de prețul sau descrierea produsului

-          nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveți sub vârsta legală, ați făcut în trecut comenzi pe care nu le-ați ridicat, etc...)

 

Efectuarea plăților online

În cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plată online oferite de Mobilpay.

În vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastră să intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: Eva Funerare și Mobilpay garantează securitatea sistemelor informatice.

 

Informațiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele pe serverele Mobilpay.

În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastră a fost emis de catre o bancă certificată in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră in acest sistem - introducerea unui cod/parolă secretă știută numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzacțiilor de la ATM.

 

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.evafunerare.ro   SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.evafunerare.ro ,  VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 

Returnarea comenzilor

În cazul în care nu sunteți mulțumit de produsul achiziționat îl puteți returna in termen de 14 zile calendaristice, în conformitate cu prevederile OUG 34/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță. Clientul poate returna produsul (produsele) in același termen de 14 zile calendaristice, numai dacă acesta este in condiții perfecte (inclusiv ambalajul) pentru a putea fi revândut ca produs nou.

Prin însăşi natura lor, anumite produse nu pot fi returnate comerciantului de exp: produsele funerare ( fotoceramica, vaze, felinare, cruci, monumente, placaje, lastre, cavouri, borduri, statuete fabricate la comandă sau personalizate în mod clar.

Produsul se returneaza intotdeauna impreună cu ambalajul producătorului (cutie sau pungă), în aceeași stare in care a fost primit de către dumneavoastră.

În momentul predării către firma de transport, produsul împreună cu ambalajul producatorului trebuie impachetate corespunzator, cel putin intr-o alta cutie sau pungă, pentru a nu se deteriora in timpul transportului, astfel incât ambalajul producătorului să nu prezinte urme de bandă adezivă sau alte deteriorari legate de împachetare.

Penalizari pentru anularea / amanarea unei comenzi:

Datorita specificitatilor si particularitatilor acestei afaceri, regretam faptul ca nu vom rambursa sumele achitate ca avans in cazul in care anularea comenzii se efectuaza din culpa dvs. ( cumparatorului ). Penalizarea este in cuantum 50% din valoarea totata a comenzii.

Conținutul site-ului

Site-ul și toate materialele de pe site, incluzând texte, imagini, ilustrații, design-uri, icon-uri, fotografii, video clipuri și alte materiale sunt deținute și controlate de Eva Funerare. Site-ul și conținutul său este destinat exclusiv uzului comercial. Nu aveți voie să reproduceți, publicați, transmiteți, distribuiți, afișați, modificați, vinde sau să exploatați în nici un fel conținutul site-ului. Site-ul și conținutul său este destinat promovării produselor Eva Funerare.

Comentariile utilizatorilor, recenziile, feedback-ul și alte observații ale acestora

Toate comentariile, recenziile, sugestiile și ideile trimise sau oferite online, prin email sau prin poștă, vor fi și vor rămâne proprietatea Eva Funerare. Dezvăluirea, trimiterea sau oferirea oricăror tipuri de comentarii constituie cesionarea către Eva Funerare  a tuturor drepturilor patrimoniale de autor asupra lor, iar societatea comercială Eva Funerare nu va avea nici o limitare în utilizarea acestora, în scopuri comerciale sau în orice alt scop.

(1) de a păstra confidențial recenziile;

(2) de a plăti despăgubiri pentru oricare din recenzii;

(3) de a răspunde la oricare din recenzii.

 

Eva Funerare are dreptul dar nu este obligată să monitorizeze sau să modifice oricare comentariu. Sunteți de acord să nu încălcați nici un drept al unei părți terțe, incluzând drepturile de autor, de marcă înregistrată, intimitate sau alte drepturi. În plus, sunteți de acord ca recenziile dumneavoastră să nu conțină calomnii, materiale abuzive sau obscene, să nu conțină viruși sau alte programe care ar putea afecta operaționalitatea paginii web. Nu aveți voie să folosiți adrese de email false sau să pretindeți că sunteți o altă persoană. Sunteți responsabil(ă) în exclusivitate pentru recenziile scrise de dumneavoastră. Eva Funerare  nu iși asumă nici o responsabilitate și nu poate fi trasă la răspundere pentru comentariile scrise de dumneavoastră sau de o parte terță.

 

Informații despre produs

Prețurile afișate pe site sunt în RON și contin toate taxele. Nu includ alte taxe legate de transport sau plată. Anumite produse pot avea anumite limitări de cantitate și pot fi returnate sau schimbate doar prin intermediul paginii web, în concordanță cu politica de returnare aplicabilă.

 

Erori, inexactități și omisiuni

Se poate întampla uneori să existe informații pe site-ul nostru care conțin erori de ortografie, inexactități sau omisiuni care pot referi la descrierea produselor, prețurilor, promoțiilor, ofertelor și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile și de a anula comenzile dacă o informație de pe site este incorectă, oricând, fără o notificare prealabilă (chiar dacă o comandă a fost deja plasată).

 

Culori

Facem tot ce este posibil pentru a afișa cât mai acurat culorile produselor care apar pe site. Nu vă putem garanta însă că ecranul monitorului dumneavoastră va afișa cu exactitate aceste culori. Există monitoare mai luminoase sau mai întunecoase, unele nu sunt calibrate, de aceea pot apărea mici diferențe de culoare.

Nu garantam o anumita culoare, nuanta a materialelor naturare ( marmura sau granit ). Nunata poata sa fie diferita de la lot la lot.

 

Drept legal

Acest Acord a fost interpretat în conformitate cu legile din România. Orice conflict apărut în timpul acestui Acord va fi soluționat exclusiv de curțile de justiție din România. Excepția unei clauze a acestui Acord nu poate fi considerată o excepție pentru celelalte clauze prevăzute în acest Acord. Dacă oricare din clauze se dovedește a fi inaplicabilă sau invalidă din orice motiv, acea clauză va trebui separată, iar celelalte clauze vor avea în continuare puteri și efecte depline. Acest Acord reprezintă un contract între noi referitor la utilizarea de catre dumneavoastră a paginii noastre web.

 

Încetarea Acordului

Acești termeni au efect până la rezilierea lor de către dumneavoastră sau de către Eva Funerare. Puteți rezilia acest Acord oricând. Eva Funerare  de asemenea poate rezilia acest Acord oricând făra o notificare prealabilă. În consecință, Eva Funerare poate restricționa accesul la site, dacă încălcați clauzele acestui Acord.